Ümraniye’de Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Ümraniye’de Muhtarlar Toplantısı Yapıldı
Yayınlama: 08.02.2017
Düzenleme: 08.02.2017 18:09
1
A+
A-

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçedeki Mahalle Muhtarlarıyla Ümraniye Belediyesi  Tantavi Sosyal Tesisleri’nde buluştu. Toplantıda, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları da bulundu. Toplantıya Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve AK Parti  Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Avukat Serkan İnanoğlu ile muhtarlar katıldı.

HASAN CAN: SORUNLAR ANINDA ÇÖZÜLÜYOR

İlçede yapılacak çalışmalarda muhtarların öneminin büyük olduğunu belirten Başkan Hasan Can, senede en az iki kere ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiklerini ifade etti. Başkan Hasan Can, ilçedeki bütün muhtarlık binalarının Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edildiğini sözlerine ekledi. Ümraniye Belediyesinin mahalle tespit çalışmalarına da değinen Başkan Hasan Can, “Ümraniye’nin yaklaşık 3200 sokağını 32 müdür arkadaşım arasında yüzerli olarak hazırladığımız bir format dairesinde tek tek zimmetledik. Ümraniye’nin sokaklarını dolaşan arkadaşlarımız sokaklarla alakalı formda mevcut olan 25 soruyu cevaplandırıyorlar ve sokakta gördükleri her sorunla ilgili fotoğraflar çekerek bize iletiyorlar. Sorun olan yerler, 1-10 gün içerisinde çözümleniyor.  Bizimle ilgili olsun olmasın, acil yapılması gereken işleri belirleyip ilgili birimlerimizin müdürlerine iletiyoruz. 7-8 yıldır yaptığımız mahalle tespit çalışmaları kayıtlarımızda mevcuttur” dedi.

“13 YILDIR MAHTUÇ DURUMA DÜŞMEDİK”

İlçenin her noktasının, Ümraniye Belediyesinin kontrolünde bulunduğunu ifade eden Başkan Hasan Can, “Bize millet vekâlet vermiş, milletin karşısına alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz. Kanunlar karşısında hesap verebilir olmamız lazım, 13 senedir çok şükür mahçup duruma düşmedik” dedi. Ayrıca Başkan Hasan Can, Ümraniye Belediyesinin Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Asansör Muayene Hizmetleri biriminden ve Türkiye’de asansör muayenesini yapan  ilk belediye olduklarından bahsetti

Başkan Hasan Can,  15 Temmuz sürecinden sonra daha dirayetli, daha hızlı hareket edebilen bir yönetim olduğundan bahsetti. Daha sonra geçmiş dönem anayasalar hakkında bilgi verdikten sonra yaklaşan referandum süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.