Hızır: Bölücülere En Güzel Cevabı 16 Nisan’da Vereceğiz

Hızır: Bölücülere En Güzel Cevabı 16 Nisan’da Vereceğiz
Yayınlama: 15.03.2017
Düzenleme: 15.03.2017 10:58
1
A+
A-

Halk oylaması sürecinde durmadan yorulmadan çalışmalarına devam eden AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, Kastamonu’lu hemşerileriyle buluştu. Kastamonu Banduma Gecesi adıyla organize edilen geceye AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli,Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Üsküdar Belediye Meclisi Başkanvekili Esat Kalay ve yüzlerce Kastamonu’lu katıldı.

Birlik ve beraberlik çok önemli

Kastamonulu hemşerilerinin yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde böyle geceler çok önemlidir. İnanıyorum ki 16 Nisan’da ülkemiz için, milletimiz için, birlik ve beraberliğimiz için Haçlı zihniyetine ve tüm bölücü zihniyetlere en güzel cevabı vereceğiz” diye konuştu.

Devlet-millet kaynaşmasının örneği

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise, “Devlet ve millet kaynaşmasının en güzel örneklerinden birini yaşıyoruz. Birliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı. Vekilimiz ve Kastamonu’lu hemşerimiz Fatma Benli de halk oylaması süreciyle alakalı olarak, 15 yıllık tek partili hükümet sayesinde hızlı kararlar alındığını ve Cumhurbaşkanlığı Seçim Sistemi ile istikrarın süreceğini belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.