Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanı Sözer’den Regaip Kandili Mesajı

Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanı Sözer’den Regaip Kandili Mesajı
Yayınlama: 30.03.2017
Düzenleme: 30.03.2017 18:01
8
A+
A-

Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Sözer, Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, şunları söyledi:

“Mübarek Üç Ayların başlanıcı ile manevi coşkusunu idrak ettiğimiz Regaip Kandili ; temiz duyguların, imanın, inancın bir araya gelerek insan kalbine seslendiği kutsal bir gecedir.
Cenab-ı Allah’ın yüceliğiyle, Alemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in nurunun bir araya geldiği bu gece, hepimizin kendini sorguladığı, kötülüklerle arasına mesafe koyduğu, tam anlamıyla iyiliğin egemen olduğu bir zamandır.

“Memleketimize huzur getirsin”

Tüm kandillerde olduğu gibi Regaip Kandili de dini duyguların yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı, hayır ve iyiliklerin arttığı bir gündür. Kandiller birlik beraberlik ve kardeşlik ortamımıza daha da katkı sağlayan eşsiz fırsatlardır. Bu mübarek gecenin bereket ve feyzinden istifade etmek için geceyi Peygamber Efendimiz’in hadislerinde buyurduğu gibi ibadet ile geçirmek gerekir. Tövbe edilen, hatalardan dönülen bu mübarek gün iyiliğe yönelmek için önemli bir vesile olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle Türk-İslam Alemi’nin Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, huzur getirmesini niyaz ediyorum.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.