Üsküdar’da imara karşı sessiz protesto düzenlendi

Üsküdar’da imara karşı sessiz protesto düzenlendi
Yayınlama: 09.05.2017
Düzenleme: 09.05.2017 18:06
1
A+
A-

Üsküdar Boğaz Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgesi’nde yaşayan 270 bin kişiyi ilgilendiren kentsel dönüşüm kapsamında verilen imara karşı, araç konvoyu ile sessiz protesto gösterisi düzenlendi.

Üsküdar Mahalleleri İyileştirme ve Yaşatma Derneği tarafından “Sessiz Çığlık Konvoyu” adıyla düzenlenen protestoya çok sayıda araç sahibi eşlik etti. Araçlarını dernek bayraklarıyla donatan vatandaşlar, Mehmet Akif Ersoy, Yavuztürk, Bahçelievler, Sultan Murat, Çengelköy, Güzeltepe, Mehmet Akif Ersoy, Kirazlıtepe, Küplüce ve Burhaniye mahallelerini gezdi.

üsküdar imar iyileştirme derneği

Dernek bayraklarıyla süsledikleri araçlarıyla konvoy oluşturan vatandaşlar, imara karşı sessiz protesto düzenledi.

“Halk tarafından büyük destek gördü”

Konuyla ilgili Üsküdar Gazetesi’ne açıklamalar yapan Dernek Başkanı İbrahim Uzun, çok canlı ve muhabbetli geçen eylemin halk tarafından büyük destek aldığını söyleyerek, “Bu oluşuma destek veren, konvoya bilfiil araçlarıyla katılan, ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Halkımızdan bir isteğimiz olacak, derneğimizin www.uskudarimariyilestirme.com adresine girerek, gönüllü üye formunu doldursunlar. Böylece geniş bir haberleşme ağı oluşturmuş olacağız ve daha çok ses getiren eymelere imza atacağız” dedi.

• Oğuzhan KAPLAN

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.