Üsküdar Belediyesi Zabıtası’ndan sert müdahele!

Üsküdar Belediyesi Zabıtası’ndan sert müdahele!
Yayınlama: 15.06.2017
Düzenleme: 15.06.2017 19:45
3
A+
A-

Üsküdar’da ‘bu kadar da olmaz’ dedirtecek olay yaşandı. Üsküdar Belediyesi Zabıta ekipleri, seyyar satıcılık yapan bir kadına, bayıltana kadar müdahale etti.


Olay, dün akşam saatlerinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde meydana geldi. Çevre esnafın şikayeti üzerine olay yerine gelen Zabıta ekipleri, önce seyyar satıcılık yapan Reyhan K.’yı uyardı, ardından da kamyonete çıkarak kadına sert tavırlar sergiledi. Elindeki bıçakla Zabıtalara direnen Reylan K., arbedede, bir Zabıta memurunu elinden yaraladı.

Üsküdar Belediyesi’nden açıklama

Üsküdar Belediyesi, konuyla ilgili yayınladığı açıklamada, “Üsküdar Belediyesi olarak, Üsküdarlı esnafımızın ve vatandaşımızın güvenini, huzurunu tesis etmek asli görevimizdir. 14 Haziran 2017 Çarşamba günü akşam saatlerinde Üsküdar esnafının şikayeti üzerine, izinsiz satış yapmak isteyen bir seyyar satıcıya müdahele eden Üsküdar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı çalışanlar ve ilgili şahıslar arasında arbede yaşanmıştır. Çıkan bu arbede esnafında kesici bir aletle zabıtayı yaralayan seyyar satıcı daha sonra kısa süreli baygınlık geçirmiştir. Olayla ilgili soruşturma devam etmekte olup, süreci hassasiyetle takip edeceğimizi kamuoyuna saygıyla bildiririz” denildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.