Liseler Arası Basketbol Turnuvası’nda şampiyon takım belli oldu

Liseler Arası Basketbol Turnuvası’nda şampiyon  takım belli oldu
Yayınlama: 23.02.2018
1
A+
A-

Çavuşdere Spor Merkezinde düzenlenen, 4 okul takımının katıldığı liseler arası basketbol final maçı turnuvası sona erdi.

Çavuşdere Spor Merkezinde düzenlenen turnuva sonucunda, Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi birinci, Haydarpaşa Anadolu Lisesi ikinci, Üsküdar Anadolu Lisesi üçüncü, Derya Öncü Lisesi ise dördüncü oldu.  Turnuvaya Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, liselerin okul müdürleri ve öğrencileri katıldı.

Hilmi Türkmen: Başarılarınız daim olsun

Turnuvanın ardından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Hem şampiyon Ahmet Keleşoğlu Lisesini hem Haydarpaşa Anadolu Lisesini tebrik ediyorum. Harika bir maç oldu. Bu finalin kaybedeni yok uzatmaya gitmeden son 20 saniye olacak gibi değildi. Zaman çok kıymetli 20 saniyede her şey değişebiliyor. Ama kazanan bize göre Üsküdar oldu. Beni lise yıllarıma götürdünüz bana bunu yaşattığınız için teşekkür ederim. Başarılarınız daim olsun” dedi.

Sinan Aydın: Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi’ni tebrik ediyorum

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın,“Salona girdiğimiz zaman Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesinin oturduğu yerde oturdum. Bana dediler ki birinci olacak tribünde mi oturuyorsunuz?  Her halükarda takımlar bizim,  öğrenciler bizim kaybeden yok hepinizi tebrik ediyorum. Böyle heyecanlı bir maçı uzun zamandır seyretmemiştim. Hem Haydarpaşa Anadolu lisesini hem Ahmet Keleşoğlu Anadolu lisesini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Son olarak, Hilmi Türkmen ve bütün  öğrenciler selfie çektirdi.

Haber: Derya Erhan