Veda konuşmasında ayakta alkışlandı

Veda konuşmasında ayakta alkışlandı
Yayınlama: 25.02.2018
0
A+
A-

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’ın yönetim kurulu toplantısından sonra 25 ilçe başkanının değişeceğine yönelik açıklamasının ardından, bugün Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen koordinasyon toplantısında Başkan Halit Hızır bir veda konuşması yaptı.

Mart ayı içinde yapılması planlanan kongreler öncesi Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’ın yönetim kurulu toplantısından sonra, içerisinde Üsküdar’ın da bulunduğu toplam 25 ilçe başkanıyla yolların ayrılacağını açıklamasının ardından, Ak Parti Üsküdar’da bugün koordinasyon toplantısı yapıldı.

Halit Hızır, ayakta alkışlandı

AK Parti İstanbul İl Sorumlusu Sedat Ecin, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimi ve mahalle başkanlarının katılımıyla yapılan koordinasyon toplantısında bir veda konuşması yapan İlçe Başkanı Halit Hızır, “Bu görevler gelip geçici görevlerdir. Bayrak yarışında bir başka arkadaşıma bayrağı devretmenin huzurunu yaşıyorum. Bu dönemde birlikte görev yaptığım belediye başkanımız ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır’ın konuşması, toplantıya katılanlar tarafından ayakta alkışlandı.