Erdoğan Altan: İhsan Özkes ne ise, Mehmet Bekaroğlu da o dur!

Erdoğan Altan: İhsan Özkes ne ise, Mehmet Bekaroğlu da o dur!
Yayınlama: 06.04.2018
Düzenleme: 06.04.2018 13:24
3
A+
A-

“CHP-HDP ve SP’nin Üsküdar Belediye Başkan ortak adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu olacak” şeklindeki habere ilk tepki CHP Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan’dan geldi: İhsan Özkes ne ise, Mehmet Bekaroğlu da odur!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da ikamet ettiği Üsküdar’ı almak için olağanüstü bir gayret sarfeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, eski Saadet Partili, CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nu Üsküdar’a aday yapmaya çalışıyor.

Altan: Algı yaratılmaya çalışılıyor!

Konuyla ilgili, Akşam Gazetesi’nde çıkan habere göre, CHP, HDP ve SP ittifak kurarak, Bekaroğlu’nun adaylığında Üsküdar Belediye Başkanlığı’nı almayı planladıkları yer almıştı. Haberle ilgili görüşüne başvurduğumuz CHP Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan, “HDP ve SP ile ittifak kurmayı, CHP tabanı nasıl karşılayacak?” şeklinde sorumuza, “HDP ile ittifak söz konusu değil. Her ilçenin kendine özgü, sosya ekonomik, sosyo politik durumları var. Benim edindiğim bilgi, sadece isim dillendiriliyor, o kadar. Henüz kesin birşey yok. Bir şey olmamakla beraber bunlar algı yaratmaya dönük, ortamı bu yönüyle hazırlamaya dönük çabalardır” dedi.

“Mehmet Bekaroğlu’nu milletvekili olarak görmek isteriz”

Altan, diğer yandan, Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun, CHP Üsküdar Belediye Başkan adaylığının kesinleşmesi halindeki düşüncelerini de şöyle açıkladı, “Olmamış ve kesinleşmemiş birşeye söz söylemek olmaz. Bana sorarsanız, İhsan Özkes ne ise, Mehmet Bekaroğlu da odur. Mehmet Bekaroğlu şu anda Milletvekilimiz. Bizim ona milletvekili olarak ihtiyacımız var.”