Türkmen ve Kapucuoğlu ailelerinin mutlu günü

Türkmen ve Kapucuoğlu ailelerinin mutlu günü
Yayınlama: 01.07.2018
Düzenleme: 02.07.2018 00:58
4
A+
A-

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in oğlu Yunus ile Hilal Kapucuoğlu, muhteşem bir nikah töreniyle dünyaevine girdiler.

Haber-Kamera: Oğuzhan Kaplan

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi bahçesinde yüzlerce seçkin davetlinin yer aldığı nikah töreni, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bir telgraf göndererek genç çifti tebrik etti.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in kıydığı nikah törenine, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Ataş ile Erol Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Milletvekilleri Av. Mihrimah Belma Satır, İffet Polat, Aziz Babuşcu, Hasan Turan, Nurettin Nebati, eski Çevre ve Şehircilik Bakanları İdris Güllüce ile Erdoğan Bayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci katıldı.

KURTULMUŞ: BEKAR KARDEŞLERİME DE MUTLU EVLİLİKLER DİLİYORUM

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, “Her iki aileyi de can-ı gönülden tebrik ediyorum” diyerek başladığı konuşmasında, “Hilal ve Yunus için bugünü hiç unutmayacakları, hayatlarının her zaman hatırlayacakları en güzel, en mutlu günü olmasını temenni ediyorum. İnşallah, bu ailenin çevrelerindeki bütün gençler tarafından parmakla gösterilen, insani ve İslami bakımdan son derece örnek bir aile olmasını temenni ediyorum. Cenab-ı Allah, birbirlerine karşı sevgilerini, saygılarını artırarak bir ömür boyu mutluluklar versin. İnşallah, bu aileden mutluluk, sevgi, saygı bütün çevresine ışıl ışıl yayılsın. Rabbim bu aileden, bu birliktelikten doğacak nice ‘salih’ ve ‘saliha’ evlatlar yetiştirmeyi nasip eylesin. Burada bulunan genç ve bekar kardeşlerimize de en kısa zamanda mutlu evlilikler diliyorum. Allah, hayırlı ve mübarek eylesin” dedi ve nikah cüzdanını gelin hanıma takdim etti.

 

Haber-Kamera: Oğuzhan KAPLAN