Ağva plajları, Güney sahillerini aratmıyor

Ağva plajları, Güney sahillerini aratmıyor
Yayınlama: 27.07.2018
2
A+
A-

Karadeniz bölgesinin önemli tatil bölgelerinden biri olan Ağva’da sıcak havalardan  bunalan  tatilciler  hafta içi sessizlik ve huzurun keyfini yaşarken hafta sonları ise yaşanan  yoğunlukla beraber denizin, kumun, güneşin ve eğlencenin tadına doyasıya varıyorlar.

Karadeniz bölgesinin önemli tatil bölgelerinden olan Ağva’da  tatilciler hafta arası sessizlik hakim olurken hafta sonları yoğunluk yaşanıyor. Sıcak havalardan bunalanlar soluğu deniz kenarlarında Ağva’da alıyor.

Ağva’da denize sıfır olan tesis; misafirlerini ağırlamak için her türlü konforu düşünmüş ve gelen konuklarının huzurlu, güvenilir ve memnuniyet içerisinde tatillerini geçirmeleri için özverili çalışmalarına bir yenilik ekledi.“TATOOİNE BEACH CLUB” tatile gelen konuklarımız denizin keyfini çıkartsınlar,güneşin tadını yaşasınlar ama eğlenmek istiyor da olabilirler dedi ve DJ Masasına Rüzgar Erkoçlar ı  geçirdi.Ağva sahilinde coşkulu müzikleri duyan tatilciler Erkoçlar’ın müzikleri eşliğinde yaklaşık iki saat boyunca doyasıya eğlendiler.