Türkiye’nin ilk yılın öğretmeni Ethem Sezgin’e ilk ziyaret AK Parti Üsküdar’dan…

Türkiye’nin ilk yılın öğretmeni Ethem Sezgin’e ilk ziyaret AK Parti Üsküdar’dan…
Yayınlama: 07.12.2018
Düzenleme: 07.12.2018 13:44
7
A+
A-

Üsküdar TV’de yayınlanan “Türkiye’nin İlk Yılın Öğretmeni Ethem Sezgin” haberi büyük ses getirdi ve ilk ziyareti AK Parti Üsküdar Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birimi ziyaret etti.

Tel: 0216 310 98 48Türkiye’de ilk defa Öğretmenler Günü’nün kutlanması için 1970 yılında müracaatta bulunan ve öğrencileri tarafından ilk defa “Yılın Öğretmeni” seçilen Ethem Sezgin, Üsküdar TV’ye yaptığı açıklamalardan sonra büyük gündem oluşturdu.

40 YILDAN BERİ İLK DEFA BÖYLE BİR ZİYARETTE BULUNULDU

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Esra Selvan ve Kanaat Önderleri Komisyonu Başkanı Kemal Ekinci, emekli öğretmen Ethem Sezgin’i evinde ziyaret etti. Ziyarette bir açıklama yapan Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Esra Elvan, “AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı olarak, Türkiye’de yılın ilk öğretmeni seçilen, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün kutlanması için resmi başvurularda bulunan çok değerli öğretmenimiz Ethem Sezgin beyefendiyi ziyarette bulunduk. Üsküdarımızın güzide ismine yaptığımız bu ziyarette demokrasi, birliktelik ve öğretmen konulu başlıklar öne çıkan sohbeti dolduran değerler olması ile birlikte, Ethem Sezgin bey, yaklaşık 40 yıldan beri ilk defa böyle bir ziyarette bulunulduğunu, ilçenin çalışması anlamında ziyadesiyle mutluğunun altını çizdi. Üsküdarımızın değerli isimleri ile birlikteliklerimizin devamı niteliğinde yeni ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Üsküdar TV’de yayınlanan işte o haber:

İzlem İçin: