Küplüce Mahallesi’nden Başkan Türkmen’e destek ziyareti

Küplüce Mahallesi’nden Başkan Türkmen’e destek ziyareti
Yayınlama: 02.01.2019
16
A+
A-

Üsküdar Küplüce Mahallesi’nde uzun yıllar muhtarlık yaparak, halkın gönlünde taht kurmuş bir isim olan Müşaver Akardere, yaklaşık 50 kişilik bir grupla Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i makamında ziyaret etti.


Ziyarette açıklamalarda bulunan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 31 Mart yerel seçimlerine değinerek, “Aynı davanın yolcuları olarak, ayrıca komşu olarak en az bizim kadar bu süreçte yoğun bir tempo çalışacağız. Bir takım şer odaklarının da son çırpınışları, ya da bir ümitleri bu kaldı… Sizin dualarınızla güzel bir seçim gerireceğiz inşallah. Üsküdar çok önemli yer, sıradan bir ilçe değil. Bunu en iyi siz biliyorsunuz. Çünkü, Küplüce Üsküdar’ın merkez mahallelerinden biri… Küplüce bize her zaman güçlü bir destek veriyor. Yapılan işler ortada… İnşallah bu hizmetlerin devamı gelecek” dedi.

“İMARDA PARSELLERİ KÜÇÜLTÜYORUZ”

31 Mart’da yeniden aday seçilmesiyle ilgili de yaptığı açıklamada, “Üzerimize ağır bir yük aldık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, aday tanıtım toplantısında dedi ki, ‘Hilmi bey, size güveniyorum. İnşallah Üsküdar’da güzel bir sonuç alacaksınız.’ Ben de kendisine, ‘Sayın Cumhurbaşkanım, hemşehrilerimizin duası, desteğiyle ile inşallah size mahçup olmayız’ dedim. Bu bayrağın yere düşmemesi lazım hep birlikte…” diye konuştu. Üsküdar’daki kentsel dönüşüm konusuna da değinen Türkmen, “İmar planlarımızı yaptık ve çıkarttık. Mahallelerimizin imarı 2014-2015 yıllarında tamamlandı. 2 kat olan yerler 5-6 kat oldu. Vatandaşlarımızın bizden bir talebi oldu, ‘Başkanım, hisseler çok büyük. Anlaşmamız çok zor görünüyor’ diye. Şimdi biz bir çalışma yapıyoruz. Parselleri küçültme çalışması. 5 bine, 10 bine böleceğiz. Mümkün olduğunda ufaltmaya çalışıyoruz” dedi.

AKARDERE: BAŞKANIMIZ HİLMİ TÜRKMEN’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde yeniden Küplüce Muhtarlığı’na aday olan Akardere, ziyaret sonrası Üsküdar TV’ye yaptığı açıklamada, “Küplüce mahallemizin eksiklikleri, yapılması gereken konuları ve en önemli mevzu olan imar konusunda mağduriyetlerimizi bildirdik. Her konuda bize güzel yaklaşımından dolayı Belediye Başkanımız sayın Hilmi Türkmen’e Küplüce halkı olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber-Kamera: Oğuzhan Kaplan