Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşümde %100 mutabakat sağlayan Odabaş’ı tebrik etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşümde %100 mutabakat sağlayan Odabaş’ı tebrik etti
Yayınlama: 15.02.2019
3
A+
A-

Kariyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Adnan Odabaş, Burhaniye’de yürüttüğü kentsel dönüşüm projesinde %100 mutabakat sağladığını belirtince, Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sizi ve diğer ev sahiplerini tebrik ediyorum. Demek ki, istenince oluyormuş” dedi.

Kariyer Akademisi Üsküdar ve Hergün Gazetesi Yayıncılık ve İnşaat Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Adnan Odabaş, 2013 yılında Bakanlar Kurulu’na Riskli Yapı Alanı ilan ettirdiği Burhaniye 742 Ada, 2 Parsel’deki kentsel dönüşüm projesinde %100 mutabakat sağlandığını açıkladı ve komşularına teşekkür etti.

Odabaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 2012 yılında başladığı kentsel dönüşüm çalışmaları ve karşılaştığı zorluklar hakkında geniş bilgi vererek, 18 bin metrekare arsa sahipleriyle %100 mutabakat sağladığını belirtti. Erdoğan da, “Odabaş’ı ve ev sahiplerini tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” diyerek, Başkan Hilmi Türkmen’den bürokratik engellerin kaldırılması için devreye girmesini ve Belediyenin onayladığı projenin biran önce başlamasını istedi.

ODABAŞ, ERDOĞAN’DAN YARDIM İSTEDİ

Kariyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Adnan Odabaş, iş adamı Mahmut Ekşi’nin babası Hacı Harun Ekşi adına Burhaniye’de yaptırdığı cami açılışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, aynı mahallede yürüttüğü kentsel dönüşüm projesinin önündeki enellerin kalkması için yardım istedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Adnan Odabaş’a Çevre Şehircilik Bakanlığı ile Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden kaynaklanan sorunları kendisinin çözeceğini, diğer bürokratik engellerin kaldırılması için Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in devreye girmesi için talimat verdi.