Meşhur Karadeniz Pidecisi Ekizler, Güzeltepe’de açıldı

Meşhur Karadeniz Pidecisi Ekizler, Güzeltepe’de açıldı
Yayınlama: 09.11.2019
0
A+
A-

Ekizler Görele Pide’nin, Güzeltepe Mahallesi’nde Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in de katıldığı bir törenle açılışı gerçekleştirildi.

Meşhur Karadeniz pidesiyle ünlü Ekizler Görele Pide restorantı, düzenlenen muhteşem bir törenle açıldı. Güzletepe Prof. Dr. Boynun Akyavaş Caddesi üzerinde müşterilerine hizmet vermeye başlayan Ekizler Görele Pide’nin açılışa katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bu güzel mekanı halkımızın hizmetine sunan başta sahibi Hakan Ekiz beyefendiyi ve tüm çalışanlarını tebrik ediyorum. Merkezi bir konumda olması dolayısıyla, burada çok güzel hizmetler vereceklerine inanıyorum. Allah hayırlı, uğurlu etsin” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelası kesilerek, davetlilere pide ikramında bulunuldu. Ayrıca, bayan horon ekibi de davetlilere danslarıyla bir gösteri sundu.

Ekizler Görele Pide Sahibi Hakan Ekiz de, “Açılışa katılarak, çelenk ve çiçek göndererek bizimle olan tüm dost ve karabalarıma canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Ekizler Görele Pide restorantda, pide çeşitleri, ızgıra&kebap çeşitleri, döner çeşitleri, dürüm çeşitleri, çorba çeşitleri, ev yemekleri, tatlılar ve içecek çeşitleri yer alıyor. Ev ve işyerlerine de servisi olan Ekizler’de, kredi kartı, emek kartları da geçerli.