Ümraniye’de “İkinci Bahar Merkezi” hizmet vermeye başladı

Ümraniye’de “İkinci Bahar Merkezi” hizmet vermeye başladı
Yayınlama: 22.03.2022
88
A+
A-
İkinci baharını yaşayan çiftlerin daha keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla, Ümraniye Belediyesi tarafından inşasına başlanan “Mevlana Parkı İkinci Bahar Merkezi’’ yaşlılarımıza hizmet vermeye başladı.
TÜED Üsküdar Şube Başkanımız Fatma Önerge, hayata geçen bu projenin tüm belediyelere örnek olmasını dileyerek, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ı ziyaret ederek, emekli topluluğumuz adına teşekkür etti. Yapılan hizmetin önemine vurgu yapan Önerge, “Bu ülkenin imarında ve inşasında, bugünkü medeni seviyeye gelmesinde en çok emeği geçen insanlarımıza, yani emeklilerimize ve yaşlılarımıza gösterilen değerin güzel bir örneği olan, İkinci Bahar Merkezi için sayın başkanımız İsmet Yıldırım’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yıldırım da yaptığı konuşmada; “Ümraniye Belediyesi, 65 yaş üstü vatandaşlar için önemli bir projeyi hayata geçirdi. Atatürk Mahallesi’nde hizmete açılan “Mevlana Parkı İkinci Bahar Merkezi”nin toplam inşaat alanı 250 metrekareden oluşan ve modern mimarisiyle dikkat çeken bir tesis oldu. Teras ve iç mekânıyla misafirlerini ağırlamaya başladı. “Mevlana Parkı İkinci Bahar Merkezi”nde, ikinci baharını yaşayan komşular; geride bıraktıkları mutlu yılları yâd edecek ve en güzel muhabbetler eşliğinde vakit geçirebilecekler” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.