Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Dr. Adnan Odabaş’a teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Dr. Adnan Odabaş’a teşekkür
Yayınlama: 20.12.2022
151
A+
A-

Kariyer Akademisi Üsküdar ve Hergün Gazetesi Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Adnan  Odabaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da ikamet ettiği Burhaniye’de kentsel dönüşüm kapsamında yapımına başlanacak Kariyer Çamlıca Konakları’na ilişkin açıklamalarda bulundu.

Üsküdar Hz. Ali Camii’e cuma namazı kılmak için gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’la, namaz sonrası biraraya gelen Dr. Odabaş, “Burhaniye’de yürüttüğüm Kariyer Yapı Çamlıca Konakları Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi verip, siyasi hukuki ve bürokratik engellerin kaldırılması için yardımcı olmalarını istedim” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a proje hakkında bilgi veren Dr. Adnan Odabaş, şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımıza, 18 bin metrekare arsa üzerindeki deprem riski taşıyan 148 ev sahibi ile yüzde yüz mutabakat sağlayarak, tüm binaların bir tören düzenleyerek yıkım işlemini tamamladık. Şimdi, İstanbul Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu ve Üsküdar Belediyesi tarafından projemiz onaylandı. En kısa sürede ruhsat alıp inşaata başlayacağız dedim.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, kentsel dönüşümün önemine dikkat çekerek, “Dönüşümün hızlandırılması için gelip sizinle sözleşme imzalayan komşularınızı tebrik ediyor, sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Erdoğan, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’ya bürokratik engellerin kaldırılması için yardım olunması yönünde talimat verdi.

Dr. Odabaş, “Her zaman desteğini ve dostluğunu gördüğümüz, komşumuz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a mahalle sakinlerimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.