Hilmi Türkmen’den, Kariyer Yapı Çamlıca Konakları projesine ziyaret

Üsküdar eski Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, inşaatı devam eden Kariyer Yapı Çamlıca Konakları projesini ziyaret etti.

Hilmi Türkmen’den, Kariyer Yapı Çamlıca Konakları projesine ziyaret
Yayınlama: 10.06.2024
Düzenleme: 10.06.2024 21:36
124
A+
A-

Üsküdar, Burhaniye Mahallesi’nde, Kariyer Akademisi Şirketler Grubu bünyesindeki Kariyer Yapı tarafından inşaatları devam eden 10 blokluk konutlar, ilçeye örnek bir proje olarak gösteriliyor.

Üsküdar eski Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de, Kariyer Yapı Çamlıca Konakları’nı ziyaret ederek, Kariyer Akademisi Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Adnan Odabaş’tan projeyle ilgili bilgiler aldı.

İnşaat alanında yer alan Satış Ofisi’nde gerçekleşen ziyarette Hilmi Türkmen, “Bu proje, Bakanlar Kurulu tarafından Riskli Yapı Alanı ilan edilen ilk kentsel dönüşüm projesidir. Adnan Odabaş’ın gayretleri ve komşularının desteği ile bu aşamaya geldi. Oldukça büyük ve çok ortaklı bir proje olması hukuki ve bürokratik engeller yaşaması; üzerinde 148 binanın yıkılması sürecin uzamasına neden oldu. Bugünkü ziyaretimde inşaatın iksa ve hafriyat çalışmasının belirli bir aşamaya gelmesine sevindim. Ümid ediyorum ki, Kariyer Yapı 2 yıl içerisinde projeyi bitirip hak sahiplerine teslim edecektir” diye konuştu.

Türkmen, Kariyer Yapı Çamlıca Konakları’nın bölgeye ayrı bir değer katacağına inandığını sözlerine ekledi.

Kariyer Akademisi Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Adnan Odabaş da, “Üsküdar’da kentsel dönüşüme öncülük eden Hilmi Türkmen’e bu nazik ziyareti için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.