Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü İstanbul Üsküdar’da arsa satıyor

Konut fiyatlarında yaşanan yükselişin ardından vatandaş yeniden arsa yatırımına dönüş yaparken Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü yeni satış duyurusu yayımladı.

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü İstanbul Üsküdar’da arsa satıyor
Yayınlama: 13.08.2024
8
A+
A-

Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan taşınmazları satışa sunmaya devam ederken yeni satış ilanları Üsküdar’da bulunan arsalar için yayımlandı. Üsküdar’ın en gözde yerleşim yerleri arasında yer alan Kısıklı ve Kandilli Mahallesi sınırları içerisinde yer alan arsalar ihale yöntemiyle satılacak.

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ihale duyurusunda “İşbu listede özellikleri yazılı taşınmazların, karşılarında yazılı muhammen bedeller üzerinden; 29.08.2024 günü, saat 10:00’da, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No:10 adresindeki, İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü Hizmet Binasının -1. Kat İhale Salonunda, 2886. Sayılı Kanununun 45. Maddesine göre açık teklif usulü ile satışı yapılacaktır.” denilerek ihale yöntemiyle arsa satışı yapılacağı duyuruldu.

Arsaların satış fiyatları 6 milyon 125 bin liradan başlarken en yüksek satış fiyatı ise 25 milyon TL olarak belirlendi. Arsa yatırımı yapmak isteyen kişiler için yayımlanan satış duyurusu büyük ilgi görürken 29 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan ihale açık teklif yöntemiyle yapılacak. En yüksek teklif sahibi taşınmazı almaya hak kazanacak.

Kaynak: emlak365.com.tr (Gülcan Özer)

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.