Üsküdar’da Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde yangın paniği

İstanbul’un Üsküdar ilçesindeki Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne ait 3 katlı binanın çatı katındaki tadilat sırasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında, binanın yanan kubbesi çöktü. O anlar, kameraya yansıdı.

Üsküdar’da Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde yangın paniği
Yayınlama: 10.07.2024
4
A+
A-

Üsküdar’da Tıbbiye Caddesi üzerinde bulunan, daha önce Marmara Üniversitesi Hukuk ve Eczacılık Fakültesi olarak kullanılan şimdilerde ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin kullandığı yaklaşık 121 yıllık tarihi binanın çatısında, saat 13.00 sıralarında, tadilat yapıldığı sırada yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye ve Ataşehir’den itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis, Tıbbiye Caddesi’nde önlem alarak trafiği tek şeritten kontrollü olarak sağladı. İtfaiye ekipleri, yanan çatıya birçok noktadan müdahale etti. Alevlerin binanın diğer kısımlarına sıçramaması için çaba harcayan ekipler, yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Yangına toplamda 24 itfaiye aracı ve 70 itfaiye personeliyle müdahale edildiği öğrenildi. Bir kişinin dumandan etkilendiği yangında, ölen veya yaralanan olmazken polis, yangınla ilgili çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.