Üsküdar’da daha hızlı ve daha konforlu ulaşım

İstanbul’un tüm ilçelerinde, daha hızlı ve daha konforlu ulaşım için çalışmalarını sürdüren İETT, Üsküdar Belediyesini ziyaret etti.

Üsküdar’da daha hızlı ve daha konforlu ulaşım
Yayınlama: 10.08.2024
7
A+
A-

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş ve İETT Genel Müdürü İrfan Demet’in yanı sıra İETT Genel Müdür Yardımcıları Şükrü Yılmaz, Zeynep Pınar Mutlu ve Onur Temürlenk, İETT Koordinatörü Sinan Öztürk ve İETT Ulaşım Planlama Dairesi Başkanı Yusuf Limon ile ilgili tüm İETT yöneticileri, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ve Üsküdarlılar katıldı.

TALEPLER DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıda İETT’nin İstanbul’da 1 günde; 832 farklı hatta gerçekleştirdiği, 62 bin sefer ve yaklaşık 5 milyon yolculuk ile Üsküdar İlçesi’nde sunmuş olduğu toplu ulaşım hizmeti ve farklı kesimlerden gelen tüm yeni talepler birlikte değerlendirildi.

İETT Genel Müdürü, gelen tüm talepleri bizzat yanıtladı ve bazı talepleri beraber yerinde görmek, deneyimlemek ve üst yönetim ile birlikte çözüm üretmek için söz verdi.

İETT, katılımcı yönetim vizyonu ve ortak akıl ile Üsküdar İlçesi’nde daha konforlu ve daha hızlı toplu ulaşım için yeni çalışmalarını hayata geçirecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.