Hacı kafileleri çiçeklerle karşılanıyor

Hacı kafileleri çiçeklerle karşılanıyor
Yayınlama: 16.09.2017
Düzenleme: 09.11.2017 14:39
2
A+
A-

Kutsal topraklarda dönen hacıların yakınlarıyla buluşma anında duygu dolu anlar yaşanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de havalimanlarında Hac görevini ifa ederek İstanbul’a dönen hacıları çiçekler ve ikramlarla karşılıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü hac görevini yerine getirerek yurda dönen hacıları karşılamaya yönelik havalimanları bünyesinde bir aylık süreyi kapsayan organizasyon düzenledi.

Eylül ayı başından itibaren devam eden hacı karşılama organizasyonlarında hacılara yurda girişlerinde ikramlar ve çiçekler sunuluyor. İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda hacı yakınlarıyla da yakından ilgilenen Halkla İlişkiler Uzmanları, hacıların kutsal topraklardaki atmosferi paylaşmalarına ve hacı yakınlarının heyecanlı bekleyişlerine ortak oluyor. Hacı karşılama organizasyonunda vatandaşlara gül suyu, çiçekler takdim edilirken havalimanında ihtiyaç duyabilecekleri konularda bilgilendirmeler yapılıyor.

Kutsal topraklardan yurda dönen hacılara İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın selamını ve hoş geldiniz mesajını ileten İBB Ekipleri, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini sergiliyor. Karşılama organizasyonundan memnuniyetini ifade eden hacılar ve yakınları, emeği geçenlere teşekkür ve dualarla mukabele ediyor. 5 Eylül’den itibaren aralıksız olarak devam eden hacı karşılama organizasyonu 30 Eylül’de sona erecek.