Siz hayal edin Sihirli Spatula gerçek yapsın

Siz hayal edin Sihirli Spatula gerçek yapsın
Yayınlama: 16.01.2018
Düzenleme: 16.01.2018 17:43
3
A+
A-

Sihirli Spatula işletmecisi aynı zamanda tasarım sahibi Ayça İlkel, pasta dünyasını andıran Sihirli Spatulayı Üsküdar Tv’ye anlattı.

Sihirli Spatula’nın işletmecisi İlkel ailesi, işletmecileri ise İlkel kardeşler. Biri İşletme mezunu diğeri Bilgisayar Programcılığı okumuş ama ikisi de şuan sihirli spatula da hayalleri gerçek yapıyor. Kafanızda hayal ettiğiniz bir tatlıyı veya pastayı yapabiliyorlar. İşletmecilerden Ayça İlkel;  “Sihirli Spatula da olmayan bir şey istenilse de sihirli spatula yapabiliyor. Standart bir menümüz yok.” Şeklinde konuştu.

Özel günlerde; 23 Nisan, Sevgililer günü, Anneler günü, Cadılar bayramı,  Baby shower, hatta doğum günlerinde evlere gidip süslemesinden tutun doğum günüyle ilgili her şeyi yapıyorlar.  Özel tasarımlı pastalar yapılabiliyor.  Atölyeler kuruluyor çocuklara ve yetişkinlere özel hep birlikte kekler ve pastalar yapılıyor.  İstenildiği takdirde Sihirli Spatula’da organizasyonlar tertip edilebiliyor.  Kişiye özel de kurumsal da çalışmalar yapılıyor.

 “Müze gibi geliniyor ziyaret ediliyor”

Gelen müşterilerinin ilgisini dekorasyonun çok çektiğini söyleyen Sihirli Spatulanın İletişim Sorumlusu Elif Yirmibeşoğlu şunları ekledi; “Gelen müşterilerimiz müzeye gelmiş  edasıyla her yeri inceliyorlar bu da bizim çok hoşumuza gidiyor.”

İlerleyen zamanlarda değişik şeyler yapmayı planladıklarını söyleyen Sihirli Spatula işletmecileri, müşterilerine Sihirli Spatula da organizasyonların bitmeyeceğinin sinyalini veriyor.

Haber: Derya Erhan